Büyükşehir işçisinin peşini bırakmıyor

Daha önce akciğer grafileri çekilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli dün de tahlil, tetkik ve solunum fonksiyon testlerinden geçirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi belirli aralıklarla işçilerine yönelik yaptırdığı sağlık taramalarını sürdürüyor. Büyükşehir bu çerçevede bugün Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelini mini bir check-up´tan geçirdi. Daha önce akciğer grafileri çekilen personelin dün de tahlil, tetkik ve solunum fonksiyon testleri yapıldı.

 

TESTLER YAPILDI
Taramaya Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ve İş sağlığı ve iş güvenliği birimi koordinatörü Dr. Bülent Baler de katıldı. Yapılan tarama ile 165 personelin solunum fonksiyon (STF) testi gerçekleştirildi. Personelden kan alınarak, hemogram, kolesterol ve ürelerine bakıldı. Ayrıca işitme ve görme bozukluklarının olup olmadığı da kontrol edildi.

SAĞLIK TARAMALARI SÜRECEK
Sağlık Daire İşleri Başkanı Dr. Osman Poyraz, işçilere yönelik sağlık taramalarına bundan sonra da devam edeceklerini kaydetti. Dr. Poyraz, “Büyükşehir Belediyesi olarak İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğine büyük önem veriyoruz. Yapılan taramalarda işçilerin akciğer röntgeni çekiliyor ayrıca idrar, solunum, görme ve işitme testlerinden geçiriliyor. Sağlık taramalarımız bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!