Büyükşehir, ilçelerin fen işleri müdürlerini bir araya getirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarının daha kısa sürede ve kalıcı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla ilçe belediye yöneticilerini bir araya getirdi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı`nın ev sahipliğini yaptığı toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Teknik Koordinatör Yaşar Yoğurtçuoğlu, Teknik Koordinatör Yardımcısı Ali Alparslan, Gölcük Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Derince Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Yıldırım, Bekirpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Öğretmen, Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürü Aybas Bayrak, Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürü Salih Erdinç, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Asım Filiz, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yüksel Özdemir ve Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdür Yardımcısı Ömer Sayar katıldı. 

 

BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığında yapılan toplantıda, belediye yöneticileri hem tanıştı hem de fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda sel, kar, deprem gibi olağanüstü durumlarda belediyelerin birbirlerine daha fazla yardımcı olması, ilçelerdeki eksikliklerin ve yapılacak işlerin Büyükşehir Belediyesi başkanlığında koordineli biçimde yürütülmesi, yatırımlara birlikte karar verilmesi ve 15 günde bir farklı ilçelerde toplanılması konusunda görüş birliğine varıldı.

BİR SONRAKİ TOPLANTI KANDIRA`DA
15 gün sonraki toplantının Kandıra`da yapılmasına karar verilirken, toplantıdan önce ilçenin gezileceği, gerek eksikliklerin gerekse yapılacak çalışmaların yerinde görüleceği belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!