Büyükşehir, Gölcüklü muhtarları dinledi

Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Gölcüklü köy ve mahalle dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından gerçekleştirilen sohbette ise konu, Büyükşehir Belediyesinin getirdiği ve getirebileceği hizmetler oldu.

BİLGE SARAL´IN EV SAHİPLİĞİNDE
Gölcük Muhtarlar Derneğinde, dernek başkanı Bilge Saral´ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, Yeni Ferhadiye Köyü Muhtarı Murat Kayabay, Mesruriye Köyü Muhtarı Nabi Sarı, Merkez Mahalle Muhtarı Melahat Tartıcı, Hisareyn Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Yener, Şirinköy Mahalle Muhtarı Nurettin Büyükacar, Ulaşlı Yalı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Tosun katıldı.

İLK OLARAK MUHTARLAR
İftar sonrası yapılan sohbette söz alan Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, sorun ve taleplerini aktarma imkanı buldu. Saral daha çok yolların durumuna ilişkin görüşlerini özetledi.
Köy Hizmetleri Büyükşehir´e bağlandığında ilk olarak endişe duyduğunu ifade eden Yeni Ferhadiye Köyü Muhtarı Murat Kayabay, Büyükşehir´in köylere yaptığı hizmetlerden sonra mahcup olduğunu söyledi. Gölcük Merkez Mahalle Muhtarı Melahat Tartıcı sokaklara tabela isteğinde bulunurken, Şirinköy Muhtarı Nurettin Büyükacar ise Ramazan için hazırlanan yardım paketlerinin Büyükşehir´e verilen liste kadar yapıldığı için teşekkür etti. Büyükacar ayrıca Başkan Karaosmanoğlu´nu köylerine davet etti.

USTAOĞLU: “YETERLİ GÖRMÜYORUZ”
Büyükşehir Belediyesi adına görüşlerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ise geçen yıl köy yollarında çok önemli ve büyük bir çalışma yürüttüklerini, ancak yapılan çalışmayı yeterli bulmadıklarını söyledi. Kocaeli´nin her mahalle ve köyünü modern bir hale dönüştürmek hedefiyle çalıştıklarını anlatan Ustaoğlu, not aldığı diğer görüşleri de tek tek yanıtladı, tüm ihtiyaçları zamanla ve kademe kademe gidereceklerini vurguladı. Ustaoğlu ayrıca Gölcük Muhtarlar Derneğine, Çanakkale Zaferinin nasıl kazanıldığını anlatan ve üzerinde “Şahadet şerbetinden başka içecekleri yoktu” yazılı posteri hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!