Büyükşehir, Gerede kampından dönüyor

Kağıtspor Futbol Takımı, 10 günlük Gerede kampını bugün tamamlıyor

Kocaeli Amatör Süper Ligi 2006-2007 sezonu hazırlıkları için Gerede´de kampa giren Büyükşehir Kağıtspor, yarın kampı tamamlayarak şehre dönecek. Kağıtsporlu futbolcular, üçüncü etap çalışmalarına Kocaeli´nde devam edecek.

DÖNÜŞ ÖNCESİ HAZIRLIK MAÇI
Yaklaşık 10 gün önce Bolu´ya hareket ederek Esentepe Otel´de kampa giren Büyükşehir Kağıtspor, ikinci etap kampını bugün noktalayacak. Şubesi Genel Kaptanı Cemal Terzi´nin idaresinde, antrenör Yusuf Yazıcı ve kaleci antrenörü Süleyman Eker nezaretinde yapılan kampa eskiler ve yenilerden oluşan 24 futbolcu katıldı. 10 gün boyunca günde çift antrenman yaparak lige hazırlanan lacivert beyazlılar, Ankara amatör küme takımlarından Yeni Mahallespor takımı ile yapılan hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Kağıtspor´un, bugün İzmit´e dönmeden önce 3. Lig takımlarından Ankara Tarım Kredi takımı ile hazırlık maçı yapması bekleniyor. Akşam saatlerinde ise Kocaeli´ne hareket edilecek.

YÖNETİM TAM KADRO KAMPTA
Büyükşehir Kağıtspor´un Gerede kampı, Büyükşehirli yöneticilerin akınına uğradı. Başkan Gültekin Görüm ile yönetim kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan, Ercüment Yıldırım, Kemal Yazıcı, Halit Bostancı, Cemal Terzi, Süleyman Durak, Barbaros Firal ve Fikret Yıldız kampı ziyaret ederek takımla birlikte öğle yemeği yedi ve ardından haftalık yönetim kurulu toplantısını burada gerçekleştirdi.

2 GÜN TATİL VE HAZIRLIK MAÇI
Büyükşehir Kağıtspor, Bolu kampının ardından başlayacağı üçüncü etap hazırlık çalışmalarına, Kocaeli´nde devam edecek. Cuma ve cumartesi günleri izin yapacak olan lacivert beyazlılar, pazar günü Karamürsel amatör küme takımlarından biriyle hazırlık maçı yapacak. 19 Eylül´de başlayacak amatör süper lig maçlarına kadar yapılacak hazırlık maçlarıyla lige hazırlanmayı programlayan Kağıtspor, bu zaman diliminde eksikliğini hissettiği bölgelere takviye yapacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!