Büyükşehir Geleneksel Tenis Turnuvası başladı.

Türkiye`nin en iyi raketleri Kocaeli`de; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin sponsorluğunda İzmit Tenis Kulübü ve Çağın Fen Dershanesi`nin ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Büyükşehir Tenis Turnuvası...

Türkiye`nin en iyi raketleri Kocaeli`de;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin sponsorluğunda İzmit Tenis Kulübü ve Çağın Fen Dershanesi`nin ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Büyükşehir Tenis Turnuvası başladı. Pazartesi günü oldukça çekişmeli karşılaşmalarla başlayan turnuva, 12 Eylül tarihinde fuar içindeki İzmit Tenis Kulübü kortlarında oynanacak final müsabakasıyla sona erecek.

MASTER SERİSİ

Her yıl Türkiye`nin en iyi tenisçilerinin yarıştığı turnuvaya bu kez Ergun Zorlu, Ercan Zorlu ve İngiliz Davit Gill gibi isimler katılacak. Yaklaşık 140 tenisçinin raketlerini konuşturacağı turnuvada bu yıl ilk olarak Master Serisi düzenlenecek.

Öte yandan turnuvalar tek bayanlar ve erkeklerde otuz yaş altı ve üstü, çift bayanlar, çift erkekler ve çiftler karışıkta yaş toplamı 60 olarak belirlendi.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 400 MİLYON

12 Eylül`de düzenlenecek kupa töreni ile birincilere para ödülü de verilecek. Turnuvalarda birinci olan yarışmacıya 400, ikinci olan yarışmacıya da 200 milyon T.L para ödülü verilecek.

KORTLARDA HEYECAN

Tenis Kulübü kortları 4. Geleneksel Tenis Turnuvası kapsamında dün heyecanlı maçlara sahne oldu. 30 yaş altı grupta karşılaşan Berk  Sert ve Berk Uluç arasındaki maçın setlerini 6-0 ve 6-0 olmak üzere Berk Sert alarak tur atlamaya hak kazandı. Yine 30 yaş altında karşılaşan Can Büyükbaş ve Cenk Koşar arasındaki maçın setlerini de Cenk Koşar 6-2, 6-2 alarak turu atladı.

 

ÜNLÜ SEYİRCİLER

Dünkü maçları Tenis Kulübü Başkanı A. İsmet Yüksel, yönetim kurulu üyesi Faruk Emil, Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Kırlı, Baro eski Başkanı Bora Uluç ve Tenis Kulübü üyeleri Sabri Sert ve Serpil Üretürk de izleyerek genç tenisçilere dest verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!