Büyükşehir gazetecileri ağırladı

Basın Onur Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe ilgi büyük oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle ilimizdeki gazeteciler onuruna organize ettiği yemek programı, önceki akşam Otel Altınnal`da gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker`in ev sahipliğindeki programa, Kocaeli Vali Yardımcısı Necmettin Kalkan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Volkan Yüksel, Türk Basın Birliği Kocaeli Şube Başkanı Zafer Çakıroğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin üst düzey yöneticileri, belediye başkanları, ilimizdeki yerel gazetelerin yönetici, köşe yazarı ve muhabirleri, ulusal haber ajanslarının temsilcileri ve Büyükşehir Basın Yayın Müdürlüğü çalışanları katıldı.

ŞEKER TEK TEK KUTLADI
Gazetecilerin iş amacıyla değil davetli olarak katıldığı programda konukları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu karşılarken, Başkan Vekili İlyas Şeker de tüm masaları dolaşarak basın mensuplarıyla tek tek tokalaştı, günlerini kutladı.
İki saati aşan yemek programının ana temasını sohbet oluşturdu. Hem birbirleriyle hem de yemeğe katılan belediye başkanlarıyla uzun süre sohbet etme imkanı bulan gazetecilerin keyfi yerindeydi.

YÜKSEL: BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI
Programın sonlarına doğru selamlama konuşması yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Volkan Yüksel, “Büyükşehir Belediyesi`nin bugüne sahip çıkması bizleri son derece memnun etmiştir” ifadesini kullanırken, Başkan Vekili İlyas Şeker de 16 Ocak`ın Kocaeli açısından önemini özetledi. Gazeteciliği “kutsal bir meslek” olarak nitelendiren Şeker, Kocaeli`nin yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını, basının bu konuda kendilerine katkı sağladığını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!