Büyükşehir Futbol Okulu 4 puanla 1.

İstanbul´da yapılan hazırlık maçlarında yüzler güldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul`da yaptığı hazırlık maçlarında başarılı sonuçlara imza attı.

1 GALİBİYET 1 BERABERLİK
İlk olarak Zeytinburnu Damlaspor`la karşılaşan ve rakibini 2-1 yenen Futbol Okulu öğrencileri, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu ile 2-2 berabere kaldı. Zeytinburnu Damlaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor`u 3-2 yenince, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Futbol Okulu takımı 4 puanla birinci oldu.

1995 DOĞUMLULAR
8-10 yaş ligi için hazırlıklarını sürdüren Futbol Okulu, bu karşılaşmalarda 1995 doğumlu futbolcuları sahaya sürdü. Şehir dışındaki ilk maçları olmasına rağmen hiç yabancılık çekmeyen minik futbolcular, sergiledikleri futbolla izleyenlerin takdirini kazandı. Aileleriyle birlikte yaklaşık 55 kişilik kafile halinde İstanbul`a giden futbolcular, alınan başarılı sonuçlarla Kocaeli`ne mutlu dönmenin keyfini yaşadı.

“İYİ BİR TECRÜBE OLDU”
İstanbul`da oynanan bu karşılaşmaların 8-10 yaş ligine hazırlanan takımları için iyi bir tecrübe olduğuna dikkat çeken antrenör Hasan Karaosmanoğlu, bu tür etkinliklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!