Büyükşehir D Genç, İstanbul´u yendi

Lig öncesi yapılan hazırlık maçını temsilcimiz 3-1 kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor D Genç Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazanarak, önümüzdeki günlerde başlayacak olan D Gençler Ligi`ne hazır olduğunun sinyalini verdi.

1993 DOĞUMLULARIN MÜCADELESİ
Türkiye D Gençler Ligi`nde mücadele edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol takımı, geçtiğimiz ay oynadığı hazırlık karşılaşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi D Genç Takımını 1995 doğumlu oyuncularıyla 2-1 yenmeyi başarmıştı. Kocaeli Büyükşehir Takımı, rövanş karşılaşmasını 1993 doğumlu oyunculardan oluşan kadrosuyla yaptı. Maçı 3-1 üstün tamamlayan Büyükşehir Kağıtspor takımı antrenörleri, D gençler ligi öncesinde futbolcularının performansını ciddi anlamda görmüş oldu.

“FUTBOLDAN MEMNUNUM”
Hazırlık maçlarında alınan skorlar ve oynanan futboldan memnun olduğunu vurgulayan Büyükşehir Kağıtspor D Genç Takım Antrenörü Hüseyin Gülister, “Antrenmanlarımızı ligde iyi bir derece elde etmek için sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Oyuncularımızın hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile D Gençler Ligi`nde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!