Büyükşehir Boks Takımı Kütahya´dan 3 madalya kaptı

Kağıtsporlu boksörler, 1 birincilik ve 2 üçüncülük elde etti

Boks sporunun ülkemizdeki 200. yılı nedeniyle Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kütahya`da düzenlenen müsabakalarda, Büyükşehir Kağıtspor takımı oldukça başarılı bir performans sergiledi. İlimizi temsil eden Kağıtsporlu boksörler, 1 altın 2 bronz madalya kazandı.

1 ALTIN, 2 BRONZ
Birçok branşta 1000`in üzerinde lisanslı sporcusu bulunan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, her alanda başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. 24-27 Kasım tarihleri arasında Kütahya`da düzenlenen boks müsabakalarına katılan Büyükşehir Kağıtspor Boks Takımı, bir altın iki bronz madalya kazandı. A grubunda mücadele eden 64 kilodaki sporcumuz Ecan Altun tüm rakiplerini dize getirip birinci olurken, 57 kiloda Gökhan Tiktaş ile 91 kilo ağır sıklette mücadele eden Resul Balaban üçüncü oldu.

“İLİMİZ ADINA SEVİNDİRİCİ”
Kütahya`da alınan sonuçları değerlendiren antrenörler Recep Özkar ve Serkan Bal, Türkiye`nin birçok ilinden kaliteli boksörlerin katıldığı bu şampiyonada madalya almalarının ilimiz adına sevindirici olduğunu söyledi. Çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini kaydeden antrenörler, turnuvalarda daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!