Büyükşehir Belediyesi’ne kardeşlik teşekkürü

“Biz Anadoluluyuz Projesi” kapsamında Kocaeli’ne gelen 50 Ağrılı öğrenciden,

Büyükşehir Belediyesi’ne kardeşlik teşekkürü

İçişleri Bakanlığı’nın “Biz Anadoluluyuz” Projesi kapsamında Kocaeli’ne gelen 50 Ağrılı öğrenci, Kocaeli’nde gördükleri ilgi ve sevgi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Vekili Özak tarafından kabul edilen Ağrılı öğrenciler, gördükleri konukseverliğin doğu - batı kardeşliğine büyük katkısı olduğunu söyledi.

AĞRI NE KADAR SİZİNSE O KADAR DA BİZİMDİR

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete Ağrılı öğrencilerin yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve Ağrılı öğrencilerin eğitmenleri katıldı. Öğrencilere tek tek “hoşgeldiniz” diyen Başkan Vekili Özak, “Sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun sizlere selamları var. Biz Ağrı’yı çok seviyoruz. Ağrı ne kadar sizinse o kadar da bizimdir” dedi. “Türkiye’nin her yeri bizimdir, ülkemizi çok seviyoruz” diyen Başkan Vekili Özak, “Sizlerin de ülkenizi çok sevdiğinizi biliyoruz. Sizler büyüyeceksiniz, okuyacaksınız ve ülkemize ileride hayırlı bireyler olarak önemli hizmetler gerçekleştireceksiniz” dedi. Ağrılı öğrencilere Kocaeli’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Vekili Zekeriya Özak, kentlerine döndüklerinde ailelerine selamlarını iletmelerini istedi.

SEVGİ VE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Ağrılı gençler ise Kocaeli’nde büyük bir sevgiyle karşılandıklarını söyledi. Başkan Vekili Özkak’a bu nedenle teşekkür eden öğrenciler, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, bizlerle yakından ilgilenerek çok güzel ağırladı. Büyükşehir Belediyesi’nin, gençlik hizmetleri anlamında çok güzel etkinlik ve hizmetleri var. Tüm bunları yerinde görme imkanımız oldu. Bize gösterilen ilgi ve sevgi için teşekkür ediyoruz. Bu konukseverliğin doğu - batı kardeşliğine büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştular.

ÖZAK’TAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Öte yandan Başkan Vekili Özak, ziyarette konuk öğrencilerle yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Öğrenciler de kendilerine çeşitli hediyeler veren Başkan Vekili Özal ile Büyükşehir Belediye Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

KOCAELİ’Yİ GEZDİLER

İçişleri Bakanlığı’nın “Biz Anadoluluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan Kocaeli’ye gelen 50 öğrenci dört gün boyunca Kocaeli’nin çeşitli yerlerini gezdi. Gezi kapsamında Kâğıt Müzesi ve Bilim Merkezi, Harikalar Sahili, Gemi Müzesi, Film Platosu, Tarihi Orhanlı Camii, Darıca Hayvanat Bahçesi ve Kocaeli Şehitliği gibi birçok yer ziyaret edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!