Büyükşehir Belediyesi`nden 10 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pazartesi günü başlayacak olan 2004-2005 eğitim öğretim yılı için Kocaeli genelinde bulunan 10 bin ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımında bulunacak...

Büyükşehir Belediyesi 10 bin adet çanta içinde,  kalem, defter, kalem kutusu, silgi gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim yardımının dağıtımını da kendisi gerçekleştirecek.

EN ÜCRA KÖYLERDEN BAŞLANACAK
Pazartesi günü başlayacak olan dağıtım için son hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Daire Başkanlığı, kırtasiye yardımını paketler haline getirmek için Buz Pateni Sarayı`nda bir ekip oluşturdu. Bu çalışmanın ardında oluşturulan 6 kişilik bir ekip de malzemeleri okullara taşımaya başlayacak. Yetkililer, kırtasiye malzemelerini dağıtmaya Kocaeli`nin en ücra köylerinden başlanacağının altını çizdi.

TAŞINIYOR : Öğrencilere dağıtılacak çantalar Buz Pateni Sarayı``na getirildi.

ÇANTALAR : Büyükşehir yetkilileri, okul seti oluşturmak için gelen malzemeleri hızla tasnif etmeye başladı.