Büyükşehir Belediyesinde görev değişikliği

Büyükşehir Belediyesine halkla ilişkiler uzmanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine, halkla ilişkiler konusunda ihtisas yapmış, Sosyolog Dr. Yusuf  Genç atandı. Yaklaşık 2 yıldan beri bu görevi sürdüren Selvi Tellioğlu ise Bekirpaşa Belediyesi´nde koordinatör olarak görev yapacak.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine atanan Yusuf Genç, 1965 yılında Trabzon- Vakfıkebir´de doğdu. Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Genç, aynı üniversitede yüksek lisansını yaptıktan sonra, doktorasını Almanya´da tamamladı. Yaklaşık 24 yıldan beri devlet memurluğu yapan Genç, son olarak Pendik Haseki Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nde “Eğitim Uzmanı” olarak görev yaptı.

Almanya´daki doktora döneminde Almanca kursları alan Genç, Türk toplumu üzerinde eğitim, sosyal, kültürel, entegrasyon, kimlik, cezaevlerindeki Türk tutuklular ve yaşlıların rehabilitasyonu üzerinde çeşitli araştırmalarda bulundu. İletişim ve halkla ilişkiler konusunda uzman olan Genç, dergi ve gazetelerde yazılar yazdı.

İngilizce, Almanca ve Arapça bilen Genç, evli ve dört çocuk babası.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!