Büyükşehir Belediyesi ve yan kuruluşları halı sahaya çıkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işletme ve iştiraklerinin de katıldığı 1. halı saha futbol turnuvası, bugün Yahya Kaptan Tutku Çim Halı Tesisleri`nde oynanan karşılaşmalarla start aldı.

Açılış karşılaşmasında İdari Birim ile Altınnal, İZAYDAŞ ile İdari İşler takımları karşı karşıya geldi.

10 TAKIM YER ALIYOR
Hafta içi akşam saatlerinde oynanacak olan turnuvaya 10 takım katılıyor. Takımlar, A ve B olmak üzeri iki grupta 5`erli halde mücadele edecek. 5 oyuncu ve 1 kaleci ile 25`er dakikadan iki devre halinde oynanacak karşılaşmalar sonrasında gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar yarı final karşılaşması oynamaya hak kazanacak.

FİNAL 18 TEMMUZ`DA
Yarı final karşılaşmasını kaybedenler 3 ve 4.`lük karşılaşmasını oynarken, kazanan takımlar ise 18 Temmuz 2005 gününde final müsabakasına çıkacak ve Büyükşehir Belediyesi`nin ilk kez düzenlediği turnuvanın şampiyonu olmak için mücadele verecek.

A Grubu :
1- İDARİ BİRİM