Büyükşehir Belediyesi Karate Kız Takımı üçüncü oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate Kız Takımı hafta sonu Sakarya Valiliği`nin organize ettiği Cumhuriyet Kupası`nda üçüncü oldu.

İki maçını alıp bir maçını kaybeden Karate Takımı, hocalarına ve belediye yöneticilerine büyük sevinç yaşattı.

10 TAKIM KATILDI
Kız Takımı`nın üçüncülük kazandığı kupa müsabakalarına, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı, Sakarya Üniversitesi Karate takımı, Sapanca Karate Takımı, Elit Karate Takımı, Doruk Karate Takımı, Doğuş Karate Takımı, Albayrak Karate Takımı, Düzce Belediyesi Karate Takımı ve Hendek Belediyesi Karate Takımları katıldı.

2 AYDA 4 KUPA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı, geçtiğimiz aylarda Darıca`da düzenlenen Kocaeli Şampiyonası`nda minikler müsabakasında birinci, yıldızlar müsabakasında ikinci, ümitler müsabakasında üçüncü genel klasmanda ise il şampiyonu olmuştu. Sakarya`da kazandığı Cumhuriyet Kupası`yla birlikte iki ay içinde dördüncü kupasını müzesine taşıyan sporcularımız, finalde Albayraklar Karate Takımı`nı mağlup etti.

Resimde; Cumhuriyet Kupası`nda üçüncü olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate Kız Takımı öğrencileri Bahar Erşeker, Bihter Tırpan, Tuba Yener, karate takımının diğer sporcuları, antrenörleri Timur Doğan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Selimoğlu ile birlikte yer almaktadır.