Büyükşehir Belediyesi ihtiyaçlarını toptan alıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Köye Hizmet Daire Başkanlığı depolarını denetledi.

Satınalma Daire Başkanı Ercüment Yıldırım ve Köye Hizmet Daire Başkanı Hüseyin Karakullukçu ile birlikte depoları gezen Soydabaş, depolanan temizlik, kırtasiye ve araba lastik malzemelerini inceledi.


 
TOPTAN DAHA UCUZA GELİYOR
Büyükşehir Belediyesinin tüm birimlerinde kullanılacak temizlik, kırtasiye, araba ve araç lastiklerinin depolanması için Köye Hizmet Daire Başkanlığında bin metre kare kapalı alan yapıldı. Ambar hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, "Belediyemize ait birimlerin bir yıllık ihtiyaçlarına göre toptan temizlik malzemesi, kırtasiye, araç ve makine lastiği aldık. Yapılan bu toptan malzeme alımı hem daha ucuza geliyor, hem ihtiyaç olan malzemeyi anında birimler temin edebiliyor" dedi.
 
İŞGÜCÜ KAYBINA SON
Ambarlarda denetim yapan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, malzeme depolamanın faydalarını anlatırken, alınacak her mal için bir sürü bürokratik işlem gerektiğini ifade etti. Bu olayın zaman ve işgücü kaybına yol açtığını belirten Soydabaş, toplu alımın hem ekonomik olduğunu, hem de çalışma sistemini hızlandırdığını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!