Büyükşehir Belediyesi Ankara ve Antalya`da düzenlenen fuarlara katıldı

Büyükşehir`in stantlarına büyük ilgi

Ankara`da açılan “Belediye 2005” ile Antalya`da açılan “Kent ve Çevre Sempozyumu Belediye Hizmetleri Expo-Center Fuarı” na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açtığı stantlarla büyük ilgi topladı.

KENTSEL DÖNÜŞÜME BÜYÜK İLGİ

Ankara ve Antalya düzenlenen iki ayrı fuarda açtığı stantlarda Büyükşehir Belediyesi`nin projelerini ve İZAYDAŞ, İZGAZ, İSU gibi iştiraklerini tanıtan Büyükşehir Belediyesi özellikle Ketsel Dönüşüm Projesi ile fuarda ilgi odağı haline geldi.

Ankara`daki 2005 Fuarına katılan diğer belediyeler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin standını ziyaret ederek, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bilgi aldı. Ziyaretçiler ayrıca Büyükşehir Belediyesi`nin yeni dönem yatırımları, İSU çalışmaları ve İZGAZ`ın doğal çalışmalarıyla ilgili de bilgi topladı.

STANDIN ÖNEMLİ KONUKLARI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi`nin Ankara Fuarındaki standını ziyaret edenler arasında Ankara Vali Yardımcısı İbrahim Avcı da yer aldı. Özellikle İZAYDAŞ konusunda çeşitli sorular soran Vali Yardımcısı Avcı  söz konusu fabrikaya Ankara`dan ne kadar atık gittiğini ve bu atıkların hangi sanayi kuruluşlarına ait olduğunu sordu.

İki gün süren fuarda Büyükşehir standını ayrıca Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Aydın İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayel, Çorlu Belediye Başkanı Atlan Ersin, Kamu Finans Daire Başkanı Yunus Dural, çok sayıda alt belediye başkanı ziyaret etti.

İZGAZ`A DANIŞMANLIK TEKLİFİ

Yetkililer standı ziyaret eden birçok belediye başkanın İZGAZ konusunda yoğunlaştığını ve söz konusu şirketin kendilerine danışmanlık yapması konusunda fikir aldıklarını bildirdi.

ALTINEL BİLGİ VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Ankara fuarının ardından Antalya`da düzenlenen Expo-Center Fuarında stant açtı. Büyükşehir Belediyesi standını ziyarete gelen konuklara İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altınel tarafından Belediyenin çalışmaları ve yatırımları konusunda bilgi verildi.

Öte yandan her iki fuarda Büyükşehir Belediyesi`nin stantlarını ziyaret eden konuklara Kocaeli`nin sembolü olan pişmaniye ikramında bulunuldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!