Büyükşehir, Avea ile anlaştı

Bir süre önce tamamlanan devir teslim görüşmeleriyle personel sayısı 4 bine yaklaşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, GSM operatörlerinden Avea ile kurumsal abonelik anlaşması imzaladı. Kampanyaya İSU, İZGAZ, İZAYDAŞ, Belde A.Ş. Otel Altınnal, Antikkapı, Fuar Müdürlüğü ile Saraybahçe ve Bekirpaşa Belediyesi personeli de dahil edilirken, belediye personelinin kendi aralarında daha ucuza görüşme yapma imkanı sağlanacağı belirtildi.

STAND AÇTILAR

Şirketin bölge yöneticileriyle sağlanan anlaşma, hafta başından itibaren yürürlüğe girdi. Büyükşehir binasının giriş katında dün kendilerine küçük bir stant açan Avea yetkilileri, belediye personelini abone yapmaya başladı. Standa büyük ilgi gösteren belediye çalışanları kampanya hakkında ayrıntılı soru sordu, bol bol bilgi aldı. Avea yetkililerinin önümüzdeki günlerde Büyükşehir`in diğer birimlerinde de stant açacakları belirtildi.

3 SAAT ÜCRETSİZ KONUŞMA

Büyükşehir Belediyesi ile yapılan anlaşmaya göre, bir belediye çalışanı 3 adet hat alma hakkına sahip olacak. İki ayrı tarife üzerinden değerlendirilen kampanyada, aylık 9.5 milyon lira sabit ücreti bulunan birinci tarife, 120 dakika ücretsiz konuşma imkanı sağlıyor. Aylık 12 milyon lira sabit ücreti bulunan ikinci tarifeyle 180 dakika ücretsiz konuşulabilecek. Ücretsiz konuşma hakkını aşan dakikalar ise 199 bin liradan fiyatlandırılacak. Sabit hatlarla konuşma ücreti değişmezken, diğer GSM operatörleriyle konuşma bedeli 449 bin/dakika lira olarak belirlendi. İki tarifede de SMS ücreti 120 bin lira.

TASARRUF AMAÇLI

Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, uygulamanın telefon görüşmelerinde tasarruf sağlanmasına yönelik olduğunu kaydetti. Telsizden çok telefonun kullanıldığına dikkat çeken yöneticiler, özellikle ücretsiz konuşma hakkının büyük avantaj olduğunu vurguluyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!