Büyükşehir Atletizm takımı gelecek vaat etti

Yaklaşık 5 ay kadar önce kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 13 Mart`ta Mersin`de düzenlenen Türkiye Kulüpler arası Kros ligi son kademesinde takım halinde ve genel klasmanda altıncı oldu.

5 AYLIK SÜREDE BÜYÜK BAŞARI
Mersin`de düzenlenen şampiyonada Birinci İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ikinci Fenerbahçe, üçüncü ise ENKA spor olurken Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi  Atletizm Takımı ise henüz 5 ay kadar önce kurulmasına karşı elde ettiği altıncılıkla gelecek için umut vaat etti.

ULUSLARARASI MARATON`DAN DAVET
Elde ettiği bu başarı sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 3 Nisan`da Tarsus`ta yapılacak olan uluslararası Tarsus Yarı Maratonu`na davet edildi. Ayrıca Tarsus Belediyesi, bu uluslararası Yarı Maraton dolayısıyla Türkiye genelindeki kurum ve kuruluşlara çağrı yaparak ücretsiz stant tahsis edeceğini ve katılacak olan sporcuların otobüs, yemek ve konaklama ihtiyaçlarını karşılayacağını vurguladı.

19 MAYIS YARI MARATONUNA HAZIRLIK
Öte yandan İsmet Paşa Stadyumu`nda antrenmanlarını yürüten Atletizm Takımı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Samsun`da yapılacak olan yarı maraton için de çalışmalarına devam ediyor.

GENÇ YETENEKLERE ÇAĞRI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atletizm Takımı Şube Sorumlusu Barbaros Firal, “Alt yapıdaki küçüklerimize ağırlık vererek İsmet Paşa Stadyumu`nda çalışmalarımız aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi. Genç yeteneklere de çağrı yapan Firal, “Kapılarımız sonuna kadar açık, atletizme ilgi duyan tüm sporcuları bekliyoruz” dedi. Mersin`de yapılan şampiyonada Şube Sorumlusu ve kafile başkanlığını Barbaros Firal yaparken, kafilede antrenör Fethiye Karahalilöz, sporcular Ali Özer, İsmail Köseibiş, Ali Kiraz ve Muhammed Yörükoğlu yer aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!