Büyükşehir antrenörleri terfi etti

Konya ve Ankara´da yapılan sınavları başarıyla tamamladılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi antrenörleri kendilerini her alanda geliştiriyor. Tekvando branşında yardımcı antrenör olarak görev yapan Volkan Sersan ve Musa Temel, iki önemli başarı elde etti.

2. KADEME VE 3. DAN
Büyükşehir antrenörleri Sersan ve Temel, ilk olarak Konya`da gerçekleştirilen 2. Kademe Terfi Kursu`na katıldı. Tüm illerden yaklaşık 60 antrenörün katıldığı eğitim kursunda sporcu psikolojisinden beslenmesine, anatomiden özel antrenman bilgisine kadar bir çok konuda ders alan antrenörler, derslerin sonunda yapılan sınavı başarı ile tamamladı. Aynı ikili daha sonra Ankara`da yapılan terfi sınavında da başarı göstererek, 2. Dan`dan 3. Dan`a yükseldi.

ALANYA`DA YENİ KURALLAR ANLATILDI
Öte yandan Alanya`da yapılan Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri`ne, Büyükşehir Belediyesi antrenörleri de katıldı. Cemal Temel ve Volkan Sersan`ın iştirak ettiği üç günlük seminerde, bu yıldan itibaren geçerli olacak yeni müsabaka kuralları uygulamalı olarak anlatıldı. Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin`in de hazır bulunduğu semineri, Büyükşehir antrenörleri oldukça faydalı bulduklarını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!