Büyükşehir, Ankara´da ilgi odağı

Başkent´te düzenlenen Belediye Ekipmanları Fuarı´nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri de katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ankara`da Forza Fuarcılık tarafından düzenlenen 2. Belediye Araç, Gereç, Teknolojileri, Donanımları, İhtiyaçları ve Trafik Ekipmanları 2006 Fuar`ında ilgi odağı oldu. Büyükşehir standını gezerek projelerle ilgili bilgi alanlar arasında, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da vardı.

PROJELER TANITILDI
26-30 Nisan tarihleri arasında Altınpark Fuar Merkezi A Blok Üst Kat`ta yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Standı`nda Büyükşehir Belediyesi ile İSU, İZGAZ, İZAYDAŞ, Kent Konut, Belde ve Antikkapı şirketleri temsil edildi. Stantta ağırlıklı olarak Kentsel Dönüşüm Projesi, KOMEK, köyler için yapılan çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verildi, broşürler dağıtıldı.

PİLLER ATIK KUTUSUNA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Standı her gün yüzlerce kişinin ilgi odağı oldu. Özellikle son günlerin konusu olan tehlikeli atıklar nedeniyle İZAYDAŞ standı bakan, milletvekili, yerel yöneticiler ve vatandaşların akınına uğradı. Çevreye duyarlı çok sayıda vatandaş biriktirdikleri pilleri İZAYDAŞ standında yer alan atık pil kutusuna atmak için yarıştı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!