Büyükşehir, 6 güzergah için yeniden ihaleye çıkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 10 yıl süreyle kiralanacak toplam 91 hat için açtığı toplu taşım ihalesinde teklif alamayan güzergahlar arasında yer alan bazı hatlar için yeniden ihaleye çıkılacak.

12 Nisan günü Encümen Salonu`nda gerçekleştirilecek ihalelerde görüşme yapılacak hatlar şöyle: Yalakdere-Karamürsel (4 Hat), Kızderbent-Karamürsel (4 Hat), Çayırova-Gebze (3 Hat), Sarımeşe-İzmit(3 Hat), Yazlık-İzmit (4 Hat) ve Şekerpınar-Gebze (4 Hat).

AMAÇ ÇÖZÜM ÜRETMEK
Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, Sarımeşe ve Yazlık Belediye Başkanlarının UKOME toplantılarında dile getirdikleri talebin ardından söz konusu bölgelerdeki hatlar için yeniden ihaleye çıkılmasına karar verildiğini bildirdi. Toplu taşım ihale sürecinde teklif almayan diğer hatlarda ise vatandaşın zor durumda kalmaması için Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri hizmet verecek.