Bursa´ya “gönüllü” itfaiyeci..

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gönüllü İtfaiyecilik konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yardım almaya başladı

Bursa´ya “gönüllü” itfaiyecilik dersi

Kocaeli Büyükşehir Belediye tarafından hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Gönüllü İtfaiyecilik Projesi komşu belediyeler tarafından örnek alınmaya başlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi´nden üst düzey bir heyet, uygulamaya koymayı düşündüğü proje hakkında yardım almak ve çalışmaları yakından görmek için İtfaiye Daire Başkanlığı´nı ziyaret etti.

ÖRNEK OLDU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen gönüllü itfaiyecilik projesi komşu belediyelere de örnek oluyor. Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan Bursa Büyükşehir Belediyesinden gelen heyete hem gönüllü itfaiyecilik projesi hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Emin Pehlivan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin yaptığı çalışmalar ile örnek alınmasının kendilerini mutlu ettiğini, Bursa Büyükşehir Belediyesi´ne proje ile ilgili her türlü yardımı yapacaklarını söyledi.

YARDIMLARA TEŞEKKÜR
Bursa Büyükşehir Belediyesi´nden gelen heyet adına açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Sabri Yalın da, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Gönüllü İtfaiyecilik konusundaki tecrübesinden yararlanmak istediklerini söyledi. Yalın, “Bu nedenle kendilerinden yardım talep ettik. Büyük bir içtenlikle kabul ettiler. İki komşu şehrin itfaiye ekiplerinin karşılıklı iyi ilişkiler ve dayanışma içerisinde olmasının çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi. Bursa Büyükşehir Belediyesi heyetinde Genel Sekreter Yardımcısı Sabri Yalın´ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan ile Şube Müdürü Cenap Berkdemir de yer aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!