Bu raketler engel tanımıyor

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle düzenlenen Bedensel Engelliler Tenis Turnuvası sona erdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Meclisi ve Türkiye Bedensel Engeliler Federasyonu tarafından 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle ortaklaşa düzenlenen Bedensel Engelliler Tenis Turnuvası dün sona erdi. Fuar alanındaki Tenis Kulübü´nde iki gündür devam eden turnuvada teklerde, İsmail Cantürk birinci oldu. Cantürk rakibi İbrahim Batmaz´ı 6-4 ve 6-3´lük set sonuçlarıyla yenerek tekler birincisi oldu.

RAKİPLER EŞ OLDU
Teklerde rakip olan İbrahim Batmaz ve İsmail Cantürk, çiftler maçında korta bu defa eş olarak çıktı. İsmail Cantürk ve İbrahim Batmaz rakipleri Hüseyin Ataşer ve Aydın Yurdaş´ı yenerek çiftler birincisi oldu.

PROTOKOL DA İZLEDİ
Tenis Turnuvası´nın finalini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Vali yardımcısı Mehmet Özcan ve eşi, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan´ın yanı sıra İzmit Tenis Kulübü Müdürü Metin Türeli ile İzmit Engelliler Meclisi Disiplin Kurulu Başkanı Sinan Özen de izledi.

MADALYALARINI ALDILAR
Final maçlarının ardından dereceye giren sporcular ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. Çiftler birincisi olan İsmail Cantürk ve İbrahim Batmaz´ın kupa ve ödüllerini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker verdi. Turnuvada tekler birincisi olan İsmail Cantürk kupasını Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci´den alırken, çiftler ikincisine ise ödül ve madalyaları İzmit Tenis Kulübü Müdürü Metin Türeli tarafından verildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!