“Bu dönem çok farklı olacak”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin yeni ve eski meclis üyeleri ile mecliste üyesi bulunan siyasi partilerin il başkanları onuruna Antikkapı`da iftar yemeği verdi. İftar sonrasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu dönem Kocaeli`ne hep birlikte imza attığımız çok farklı ve verimli bir dönem olacak” dedi.

KİMLER KATILDI?
İftar programına, İzmit eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, İzmit eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat, AK Parti İl Başkanı Fikri İşık, DYP İl Başkanı Ersin Soykan, SP İl Başkanı Birol Aydın, MHP İl Başkanı Ahmet Tağ, CHP İl Başkan Yardımcısı Metin Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda eski ve yeni meclis üyesi katıldı.

“GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”
CHP`li eski başkanlar Hikmet Erenkaya ile Metin Alan`ın arasına oturan Başkan Karaosmanoğlu meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, Kocaeli`ni geleceğe hazırladıklarını söyledi. Kocaeli`nde çok önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydeden Karaosmanoğlu, “Bu dönem çok farklı ve verimli bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

UYUM İÇİN TEŞEKKÜR
Büyükşehir Meclisi`nin önümüzdeki 3 yılda adından çok söz ettirecek büyük projelere imza atacağını, Kocaeli`nin güzelleşmesi için gereken en önemli projelere aynı meclisin karar vereceğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca meclis üyelerinin desteğinin kendisine kişisel olarak güç verdiğini belirtti, tüm meclis üyelerine gösterdikleri uyum, gayret ve anlayış için teşekkür etti.

GEÇİCİ İSTASYON
“Mühim olan kubbede hoş bir seda bırakmak”
diyen Başkan Karaosmanoğlu, bu seda için herkesin katkı vermesi gerektiğini belirtti. Siyasi partileri seçilenler için “geçici istasyon” olarak değerlendiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bizden sonraki nesillere güzel şeyler bırakmamız gerekir. Dünyanın ihtiyaçları hiç bitmez. Belediyecilik bu ihtiyaçları, kaynakları israf etmeden en iyi şekilde gidermeyi gerektirir” dedi. Oldukça samimi görüntülerin yaşandığı iftar yemeğinde duayı ise, Akçat Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz yaptı.