Bu akşam yarı final yarın akşam final

Büyükşehir Kağıtspor´un düzenlediği mini futbol turnuvasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor`un organizasyonuyla amatör spor kulüpleri arasında 25 Temmuz tarihinde start alan Mini Futbol Şampiyonası`nda sona doğru yaklaşılıyor. Toplam 18 takım ve 300 sporcunun katıldığı şampiyonanın yarı finali, 25 Ağustosta gerçekleştirilecek. Yahya Kaptan`daki İzmitspor Tesisleri`nde yapılacak maçlar 18.00 ve 18.30`da oynanacak.

GÖSTERİ MAÇI DA VAR
Şampiyonanın final ve üçüncülük müsabakası ise 26 Ağustosta  yine aynı saatlerde yapılacak. Ayrıca üçüncülük maçından önce, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman ile FIFA kokartlı hakemlerimizden Mustafa Çulcu, Orhan Günen katılacak.

KUPA, MADALYA, SERTİFİKA, PLAKET
İlk üçe giren takıma, en centilmen takıma ve gol kralına kupa, tüm sporculara madalya, tüm antrenör ve sporculara sertifika, sponsorlara ise plaket verilecek. Final maçı ile şampiyona genelinde oynanan maç sayısı toplamda 80`i bulmuş olacak.