“Bisiklet ve İnsan” paneli 13 Ekim`de Sabancı Kültür Sitesi`nde.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilimizde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla 13 Ekim 2004 Çarşamba günü Sabancı Kültür Sitesi`nde “Bisiklet ve İnsan” konulu bir panel düzenleyecek. Saat 14.00`te başlayacak paneli KOÜ Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Yavuz Taşkıran yönetecek. Panele konuşmacı olarak katılacak isimler ise şöyle: Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü`nden Turan Bozdemir, Brisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Yılmaz.