Bir park da Uzuntarla´ya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli`nin dört bir yanını parkla donatmaya, atıl vaziyetteki alanları halka kazandırmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü şimdi de Uzuntarla`ya park yapmaya hazırlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli´nin dört bir yanını parkla donatmaya, atıl vaziyetteki alanları halka kazandırmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü şimdi de Uzuntarla´ya park yapmaya hazırlanıyor.

TEK TEKLİF HÜR-İŞ´TEN
Merkez Mahallesi´nde bulunan Merkez Camii´nin karşısındaki boş alanın değerlendirilmesini kapsayan çalışmalar için, Büyükşehir Belediyesi´nde ihaleye çıkıldı. Encümen Salonu´nda yapılan ihaleye sadece Hür-İş İnşaat firması katıldı. Muhammen bedeli 165 bin 343 YTL olarak belirlenen ihale, 195 bin 16 YTL´lik teklif veren Hür-İş´e verildi.

2 BİN METREKAREYE
Yaklaşık 2 dönümlük alan üzerinde çocuk oyun grubu, oturma grupları, çeşme ve kamelya yapılacak, aydınlatma, çimlendirme ve ağaçlandırma çalışması yapılacak. Ayrıca istinat duvarı ile çevrilecek olan bölge, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ayda tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!