Beldelerin yüzü gülüyor

Büyükşehir Belediyesi´nin hizmetleri çehrelerini değiştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ilçe ve beldelere yönelik çalışmaları, özellikle bütçesi ile ayakta bile durmakta zorlanan beldelerin yüzünü güldürdü. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka, Bahçecik ve Yeniköy`de yaptırdıkları çalışmaları yerinde inceledi. Belde belediye başkanları yapılan hizmetler için Karaosmanoğlu`na teşekkür etti.

KARŞIYAKA KÜLTÜR SİTESİ
İlçe ve belde gezilerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yine kent turundaydı. Başkan Karaosmanoğlu, önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Karşıyaka`nın uzun yıllar sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak olan Kültür Merkezi inşaatını gezdi. İnşaatta incelemelerde bulunan Karaosmanoğlu, söz verilen süre içinde binanın tamamlanmasını istedi. Karşıyaka Belediye Başkanı Mustafa Çakın, “Böylesine kapsamlı Kültür Merkezi`ni Beldemize kazandıran Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAHÇECİK`E SAHİL SÖZÜ
Karşıyaka`dan sonra Bahçecik Beldesi`ne geçen Karaosmanoğlu, beldenin sahilinde incelemelerde bulundu. Vatandaşın isteği üzerine Bahçecik Beldesi`ne sahil sözü veren Karaosmanoğlu, insanların dinlenip, yorgunluk atabileceği bir sahilyapacaklarını söyledi.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
Başkan Karaosmanoğlu, Bahçecik Seymen`de Emirgan Çayevine girerek vatandaşlarla sohbet etti. Bahçecik Belediye Başkanı Doğan Erol, yapılan Kültür Merkezi inşaatının bitme aşamasında olduğunu belirterek Karaosmanoğlu`na teşekkür etti. Vatandaşlar da Karaosmanoğlu`na hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Yıllardır sosyal, kültürel ve sanat adına mekan sıkıntısı çekiyorduk. Büyükşehir Belediyesi tarafında temeli atınla projeler 1 yıl gibi kısa sürede ve uzun yıllar beldelerin ihtiyaca cevap verecek niteliktedir” şeklinde konuştu.

YENİKÖY`DE İNCELEME
Başkan Karaosmanoğlu`nun inceleme turunun son durağı Yeniköy Beldesi Vatan Caddesi oldu. Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Caddemiz hem bulvar olması ve hem de uzun süre alt yapı sıkıntısı çekmeyecek özellikte yapılan Vatan Caddesinin yaşanan olumsuz hava şartlarına rağmen son kat asfalt atılmasına gelindi. Büyükşehir, doğalgaz ve çevre düzenlemeleri konusunda verdiği destekle beldemizi güzelleştiriyor. Bizim bütçemiz bunlara asla yetmezdi” dedi. Karaosmanoğlu ise, ayırım yapmaksızın kentin her köşesine hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!