Belde´den diyaliz hastalarına geleneksel iftar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Belde AŞ, işletmesini gerçekleştirdiği Belde Diyaliz Merkezi`nde tedavi gören diyaliz hastaları onuruna Antikkapı`da iftar yemeği verdi. Geleneksel hale getirilen iftar programına, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker ile Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`nun yanı sıra çok sayıda hasta ve yakını katıldı.

ŞEKER VE USTAOĞLU`NDAN ÇİÇEK
Belde AŞ personelinin de hazır bulunduğu iftar programı sonrasında Başkan Vekili Şeker ve Gülser Ustaoğlu masaları tek tek gezdi, hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Şeker, 75 yaşındaki diyaliz hastası Hanife Bodur, Ustaoğlu ise 78 yaşındaki eşi Bağ-Kur emeklisi Salih Bodur`a bir buket çiçek takdim etti. Yemek sonrası Antikkapı Restaurant`tan ayrılan hasta ve yakınlarını Belde AŞ personeli kapıya kadar uğurladı.