Belde A.Ş.`ye plaket

Türkiye İş Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü, Kocaeli bazında istihdama katkı sağlayan şirket ve firmaları plaket ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Cuma günü akşam gerçekleşen törende, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belde A.Ş. de ödüle layık görüldü.

GTO`DA YAPILDI
Gebze Ticaret Odası`nda düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Türkiye İş Bulma Kurumu Genel Müdürü Namık Ata, Türkiye İş Bulma Kurumu Kocaeli İl Müdürü Ahmet Canımova, Türkiye İş Bulma Kurumu eski Genel Müdürü Necdet Kenar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda firma yetkilisi katıldı.

İŞ GÜCÜ VERİMİ DÜŞÜK
Törende konuşan İŞKUR Genel Müdürü Namık Ata, başta tarım olmak üzere pek çok sektörde iş gücü veriminin düşük olduğunu ifade etti. Ülkemizde kayıt dışı istihdam oranının yüzde 54 gibi ciddi bir rakama ulaştığını kaydeden Ata, bu konuda herkese önemli görevler düştüğünü söyledi.

PLAKET ALAN FİRMALAR
Törende yılın firması ödülünü, özürlü işçilere iş imkanı sağladığı gerekçesiyle Kent Endüstriyel Firması alırken, İŞKUR ile yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Belde A.Ş.`de plakete layık görüldü. Belde A.Ş.`nin plaketini, Genel Müdür Gültekin Görüm, İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ahmet Canımova`nın elinden aldı. Gecede plakete layık görülen 33 firma ve kurumdan bazıları şunlar: Gebze Belediyesi, Gebze Ticaret Odası, MESS Eğitim Vakfı, GESİAD, GENÇSİAD; GOSB Bölge Müdürlüğü, TAYSAD, TÜSSİDE, Koza Gelişim Derneği.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!