Bekirpaşa´ya mükemmel otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununu çözmek için, Bekirpaşa`ya katlı otapark yaptırıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununu çözmek için, Bekirpaşa´ya katlı otapark yaptırıyor. Kadıköy Mahallesi´nde istimlak çalışmaları devam eden araziye yapılacak olan otopark, büyük bir sorunu çözüme kavuşturacak.

İSTİMLAK SÜRÜYOR
İzmit merkezde yaşanan en büyük sorunların başında gelen otopark sorununu çözüme kavuşturmak için çalışan Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa´da çalışmalarını sürdürüyor. Cumartesi Pazarı´nın kurulduğu Bağdat Caddesi ile Turan Güneş Caddesi arasında kalan 9 bin 623 metre karelik alan, otoparka dönüştürülecek. Bölgede bulunan 148 hak sahibi ile görüşülüp, 53 kişi ile anlaşma sağlandı. Görüşmeler sırasında haksahiplerinin tek tek rızası alınarak istimlak gerçekleştiriliyor.

5 BİNA YIKILDI
Yapılan görüşmelerde şu ana kadar 19 bina istimlak edildi. İstimlak edilen binalardan 5 tanesinin yıkımı gerçekleştirildi. İstimlak çalışmalarının 1. Mevlana, 2. Mevlana, 2. Mevlana Çıkmazı ve 3. Mevlana Çıkmazı isimli sokaklarda sürdürülüyor. Bölgede toplam 84 bina bulunuyır. Çalışmanın tamamlanması halinde, bölgede yaşanan park sorunu büyük oranda çözüme kavuşturulmuş olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!