Bekirpaşa´da üst yapı atağı

Büyükşehir alt yapısını tamamladığı ana caddeleri asfaltlamaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı neredeyse baştan sona yenilenen, üst yapısı da önemli ölçüde tamamlanan Bekirpaşa´da, ana güzergahların üst yapı çalışmasına start verdi. Trafiğin yükünü taşıyan büyük caddeler, hava şartlarının müsait olması durumunda yıl sonuna kadar yenilenmiş olacak.

YEŞİLOVA´DAN BAŞLADI
Beldede üst yapı çalışmaları, alt yapı çalışmaları nedeniyle iyiden iyiye bozulan Yeşilova´dan start aldı. Turan Güneş Caddesi üzerinden geçen otoban köprüsü ile Gündoğdu Kalıcı Konutları için yapılan bağlantı köprüsüne kadar uzanan yaklaşık 1.5 kilometrelik ana güzergaha, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler ilk olarak dolgu malzemesi seriyor. Bu malzemenin üzerine 8 cm kalındığında ilk tabaka asfaltı atıldıktan sonra caddenin bordür ve tretuvarları yapılacak. Son olarak da aşınma asfaltı atılacak.

2007 ‘DE PIRIL PIRIL BEKİRPAŞA
Çalışmalar kapsamında yaklaşık 50 bin ton asfalt, 2 bin metrekare baskı beton, 40 bin metrekare renkli kilit parke, 30 bin metre andezit bordür, 12 bin metre renkli bordür döşenecek.
Üst yapı işleri tamamlandığında, Bekirpaşa´nın yollarına yapılan yatırımlar daha çok göze çarpacak.

HANGİ CADDELER?
Eski İstanbul Yolu, Zincirlikuyu Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (Başak Caddesi), Kavaklar Caddesi, Gazi Erdoğan Gürkan Caddesi, Başaran Caddesi, 1. Selahattin Mutlu Caddesi, Muradiye Sokak (Gürdan Sokak), Bağdat Caddesi, Akçakoca Konutları Yolu, Gündoğdu Mahallesi Atatürk Caddesi, Gündoğdu Mahallesi İnönü Caddesi, Gündoğdu Mahallesi İstiklal Caddesi, Turan Güneş Caddesi, Tepeköy Caddesi, Terminal karşısı (Şehit Ergün Köncü Sokak Paraleli), Şehit Kazım Caddesi, Yenişehir Mahallesi Arda Sokak ve Yenişehir Mahallesi Paşa Caddesi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!