Bekirpaşa´da köklü değişim

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bekirpaşa`da yapılan çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, alt ve üst yapı hizmetlerinde yıllarca ihmal edilen, ancak Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmalarıyla yeniden yapılandırılan Bekirpaşa´nın cadde ve sokaklarında incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu´na incelemeleri sırasında Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk eşlik etti. Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sayesinde Bekirpaşa´da ulaşımdan alt yapıya, kültürden spora kadar her alanda köklü değişimin yaşanacağını söyledi.

İLK DURAK KÜLTÜR MERKEZİ
Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Köktürk Bekirpaşa´da ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Katlı Otopark ve Kültür Merkezi´nde incelemelerde bulundu. Bekirpaşa´daki otopark sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan bina için yaklaşık 4 milyon YTL harcanacak. Bina tamamlandığında otoparkın kapasitesi yaklaşık 500 araçlık olacak. Binanın giriş bölümü Bekirdere Polis Merkezi´ne tahsis edilirken 28 Haziran Mahalle Muhtarlığı da bu binaya taşınacak. Ayrıca binada 800 kişilik bir salon ve iki sinema salonu bulunacak.

ÇİMSAHA SÖZÜ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra Bekirdere Mahallesi´nde Bekirpaşa Belediyesi tarafından yapılan minyatür futbol ve basket sahası çalışmalarını inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, sahanın çimlenmesi için çocuklara söz verdi.

ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Başkan Karaosmanoğlu, Bağdat Caddesinde kısa bir süre tamamlanacak olan üst yapı çalışmalarını da denetledi ve firma yetkilisinden en kısa süre çalışmaların tamamlanması talimatını verdi. Başkan Karaosmanoğlu, yapılan üst yapı çalışmasıyla santral mevkiinden başlayan ve Kandıra Sapağı´na kadar uzanan yaklaşık 1, 5 kilometrelik  uzunluğundaki Bağdat Caddesi´nin çehresinin değiştiğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Burada kaldırımlar genişletilerek, kare taşlar döşeniyor. Yaya kaldırımlarının yapılması, trafik yoğunluğundan yürüyecek yol bulamayan belde halkının ve esnafın yüzünü güldürdü” şeklinde konuştu.

TRAFİK RAHATLAYACAK
Başkan Karaosmanoğlu, Bekirpaşa´da son olarak Turan Güneş Caddesi ile Demokrasi Caddesi arasında bulanan kapalı kanal boyunda yürütülen çalışmaları denetledi. 4 şeritli gidiş gelişli bulvarın bitirilmesiyle araçlar D-100 karayoluna daha rahat geçecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!