Bekirpaşa yeni hizmet binası bitmek üzere

Büyükşehir, bölgenin önemli bir eksikliğini daha gideriyor

“Hizmet fakiri bölge” olarak adlandırılan Bekirpaşa`da, sadece 1.5 yıllık süre zarfında önemli hizmetler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa Belediyesi`nin yeni hizmet binasını da tamamlamak üzere. Halen 6 ayrı noktada hizmet veren belediyeyi dağınıklıktan kurtaracak olan yeni bina yeni yılla birlikte hizmet vermeye başlayacak.

İÇİNDE NELER BULUNACAK?
4 blok üzerinde yükselen, toplam 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip bulunan binanın iç donanımı büyük ölçüde tamamlandı. Camlı dış cephesiyle de dikkat çeken yeni hizmet binasında, belediye hizmet birimlerinin yanı sıra, kütüphane, kondisyon salonu, sergi salonu, çok amaçlı 300 kişilik kapalı salon ve sosyal tesis bulunacak.

MEKİK DOKUMAYA SON!
Temeli 2000 yılında atılan, ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle inşaatı bir türlü tamamlanamayan yeni hizmet binası, belediye hizmetlerinin daha sağlıklı, ekonomik ve kısa sürede gerçekleştirilebilmesi açısından büyük fayda sağlayacak, iş gücü ve zaman kayıplarını önleyecek. Ayrıca vatandaşlar çeşitli işlemlerini takip edebilmek amacıyla birimler arasında mekik dokumaktan kurtulacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!