Battı çıktı için yeni trafik düzeni

Derince D-100 Tünel Geçişi´nde başlatılacak alt geçit betonarme çalışması nedeniyle güzergahlar değişiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin en önemli projeleri arasında yer alan ve Derince`nin iki yakasını bir araya getirmek için başlatılan Tünel Geçiş Projesi için hafta sonundan itibaren hummalı bir çalışmaya başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi bu pazar D-100 Derince geçişi üzerinde alt geçit betonarme imalatına start verecek. Yeni trafik akışı projenin tamamlanacağı 2 Mart 2005 tarihine kadar geçerli olacak.

UKOME TRAFİK AKIŞINI BELİRLEDİ
Söz konusu düzenleme nedeniyle mevcut trafik güzergahı tamamen değiştirildi. UKOME kararı çerçevesinde Büyükşehir, Trafik, Karayolları, Emniyet Müdürlüğü, Derince Zabıtası ile yüklenici firma yetkililerinin bir araya gelerek belirlediği yeni trafik düzeni, pazar günü uygulanmaya başlanacak. Buna göre;

İŞTE YENİ GÜZERGAHLAR

  • D-100 Karayolunun Derince kuzey kısmındaki servis yolu doğudan batıya tek yön, Leventler karşısından sağ tarafı yanyola giriş ve tek yön olarak batıya gidiş, Derince Lisesi karşısındaki üst geçide varmadan tekrar yanyoldan D-100 karayoluna katılım yapılacak.
  • Çenesuyu`ndan gelen toplu taşım araçları Leventler`e geldiğinde servis yoluna girmeyip direkt Denizciler Caddesi`ne girerek batıya doğru devam edecek.
  • Alt Geçit Servis yolu kenarındaki Asya ve Efetur yazıhanelerinin servis araçları ise Hacı Hafız Hasan Caddesi ile Çeşme Sokak köşesinden yolcularını almak suretiyle doğuya doğru Dernek Sokak üzerinden Denizciler Caddesi`ne çıkış yapacak.
  • Denizciler Caddesi`nden kuzey yanyola çıkan tüm sokaklar trafiğe kapatılırken, iniş kuzey yanyoldan Denizciler Caddesi`ne çıkış noktaları beton bariyerler ile trafiğe kapatılacak.
  • Ayrıca Denizciler Caddesi girişlerine çıkmaz sokak levhası konulacak.
    D-100 Karayolu`ndan gelen araçlar da kuzey yanyoldan Denizciler Caddesi`ne çıkabilecek. Bahar Caddesi`nin Denizciler Caddesi başı trafiğe kapatılarak buraya gerekli tabelalar konulacak.
  • Kuzey yanyolun tamamına durma-duraklama yasak levhası konulacak. Yasak kararı Bahar Caddesi girişini kapsayacak şekilde uygulanacak.
  • Levent Petrol`den itibaren Denizciler Caddesi`nin sağ tarafına durma-duraklama, caddenin sol kesimine de park yasak levhaları konulacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!