“Bataklıkları birer birer kurutuyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Derbent Belde Kadın Kolları Teşkilatı`nın düzenlediği 3. Aşure Günü`nde belediye çalışmalarını değerlendirdi.

60 YILDA ZOR KURUTULUR
Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe manzarası eşliğinde yaptığı konuşmada, hükümeti eleştirenlerin bile 3 Kasım öncesini aramadığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi`nde ise işlerin yavaş ama yolunda gittiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, “Yavaş gitmesinin sebebi, el attığımız her yerde bataklıkla karşılaşmamız. Bataklıkları birer birer kurutuyoruz. Ancak öyle bataklıklar var ki 60 yılda zor kurutulur” dedi.

DERBENT`E DOĞALGAZ MÜJDESİ
Tüm olumsuzluklara rağmen Büyükşehir sınırları genişledikten sonra belediye gelirlerinin de arttığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Artan gelirlerimizi halkımız için harcayacağız” ifadesini kullandı. Başkan son olarak ev sahibi Derbentliler`e, 2005 yılında beldeye doğalgaz getireceklerinin müjdesini verdi.

BAŞKANLAR DA KATILDI
3. Geleneksel Aşure Günü`ne, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Derbent Belediye Başkanı Zafer Arat, Kullar Belediye Başkanı Mahmut Civelek, Suadiye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Nergis ile çok sayıda partili katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!