Basketçiler hakem kurbanı

Büyükşehir Kağıtspor´un Türkiye Şampiyonası´nda karşılaştığı Bursa DSİ Nilüfer karşılaşmasını Bursa bölgesi hakemi yönetti

Yıldız Kızlar Basketbol Ligi`nde şampiyonluğa ulaşıp Bursa`da yapılan Türkiye Şampiyonasına katılan Büyükşehir Kağıtspor büyük bir haksızlığa uğradı. Büyükşehir Kağıtspor ile Bursa DSİ Nilüfer takımları arasında oynanan maça verilen Bursa bölgesi hakemi maçın kaybedilmesinde adeta önemli bir rol oynadı.

İHTİRAZLAR KABUL EDİLMEDİ
Yıldız Kızlar Basketbol Ligi`nde şampiyonluğa ulaşıp ilimizi Bursa`da yapılan Türkiye Yıldız Kızlar Basketbol Şampiyonası`nda temsil eden Büyükşehir Kağıtspor, oynadığı 3 karşılaşmanın 2 tanesini kazanmasına rağmen gruptan çıkamadı. Büyükşehir Kağıtspor ilk maçını Bursa DSİ Nilüfer takımına karşı oynadı. Karşılaşmayı Bursa ve Aydın bölgesi hakemleri yönetti. Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmada hakemlerin verdiği kritik kararlar sonrasında temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor sahadan 56-63 mağlup ayrıldı. Büyükşehir antrenörleri Hüseyin ve Emel Serim`in ihtirazlarına rağmen karşılaşmayı bu hakem triyosu yönetti. Karşılaşma sonrasında Büyükşehirli antrenörlerin ihtirazı karşısında maçın gözlemcisi “Karşılaşmayı izledim. Hiçbir şey yoktu. İhtirazınızı kabul etmiyorum” yorumunda bulundu.  

DİĞER 2 MAÇTA TOPLAM 87 SAYI FARK ATTILAR
Final grubunun ikinci karşılaşmasında Tekirdağ Polisgücü ile karşılaşan Büyükşehir Kağıtspor sahadan 80-45 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Son karşılaşmasını Çanakkale Belediyespor ile oynayan temsilcimiz, bu karşılaşmayı da 90-38 galip tamamladı. Bursa DSİ Nilfer takımının 3 maçını da kazanması nedeniyle gruptan çıkamayan Büyükşehir Kağıtsporlu kızlar, bu sonuçların ardından elenerek geri döndü. Bursa`daki müsabakalarda Büyükşehirli basketçilerin üstün bir performans sergilediklerine dikkat çeken antrenörler Hüseyin ve Emel Serim, “Gruptan çıkmayı hak eden takım bizdik. Ancak Bursa DSİ Nilüfer maçına aynı bölgenin hakeminin verilmesi bizleri şoke etti. Karşılaşma boyunca en az 10 hatalı karar veren Bursalı hakem, maçı kaybetmemizde en önemli etkendi. Ancak herşeye rağmen üstün bir performansla mücadele eden oyuncularımızı kutluyoruz” yorumlarında bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!