Başkanlar Gebze esnafını dinledi

Karaosmanoğlu ve Pehlivan, alt yapı çalışmalarının yürütüldüğü ilçede esnafları gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gebze´de gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmaları ilçeye bugüne kadar görmediği hizmetleri bir bir getirirken, belediye başkanları da halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Başkan Karaosmanoğlu ve Pehlivan, bu kez iki mahallede esnafın nabzını yokladı, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı.

HACI HALİM VE SULTAN ORHAN´DA
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan´ın programı, Gebze Hacı Halim ve Sultan Orhan Mahallelerinde gerçekleşti. Her iki mahalledeki esnafları tek tek ziyaret ederek hatırlarını soran başkanlar, çalışmaların gerçekleştirilmesi nedeniyle çekilen sıkıntının daha sonra önemli avantajlar kazandıracağını, Gebze´nin de yavaş yavaş cazibe merkezi haline geleceğini anlattı. Esnafın alt yapı konusuna verdiği önem ise başkanlara moral oldu.

KISA SÜREDE BÜYÜK İŞLER
Başkan İbrahim Pehlivan esnafla gerçekleştirdiği sohbetlerde, Büyükşehir Belediyesinin Gebze´de kısa sürede büyük işler yaptığını, 1-2 yıl içinde alt ve üst yapıya ilişkin sorunların önemli oranda çözüme kavuşturulacağını belirtirken, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise “Ben yok, biz varız” anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi. Gebze´de çok sayıda ilklere imza attıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Sosyal belediyecilik konusunda olduğu gibi belediyenin rutin hizmetlerinde de önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her zaman esnafımızın ve Gebzelilerin yanındayız” diye konuştu.

BAŞKANDAN ANINDA TALİMAT
Başkanların öğleden sonraki temasları İnönü Mahallesinde yoğunlaşırken, mahalle sakinleriyle birlikte alt yapı çalışmalarında kısa bir inceleme gezisi yapıldı. Bir vatandaşın 1952 Sokak´taki boş alanda yağmur suyunun yaratığı tehlikeyi anlatması üzerine Başkan Karaosmanoğlu, hemen İSU Genel Müdürü İlhan Bayram´ı ayarak çözüm üretilmesi konusunda talimat verdi.

GEDİKOĞLU, DEMİR VE DİNÇ´İ ZİYARET
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebzespor Kulüp Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Şevki Demirci ile belediye meclis üyelerinin de iştirak ettiği esnaf gezisinde, tanıdık isimler de ziyaret edildi. Bölgede Gedikoğlu İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi adlı şirketi bulunan ve önceki dönemde DYP´den Gebze Belediye Başkan adayı olan, halen de GİMEDER (Gebze İnşaatçılar, Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği) Başkanlığını yürüten Zeki Gedikoğlu, Başkan Karaosmanoğlu ile 25 yılı aşkın bir dostluğu bulunduğunu söyleyen, 28 Mart seçimlerinde CHP´den Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Dr. İsmail Demir, Munda Halı Mobilya´nın sahibi Temel Dinç, başkanlarla bir süre sohbet etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!