Başkan´ın şehit acısı

Kandıra`da vatandaşlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, PKK saldırısını kınadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan akşamlarında vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor. Başkan önceki akşam da Kandıra ilçesinin köylerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, Kadir Gecesini kutlarken, Şırnak ve Diyarbakır´daki PKK saldırısı sonucu şehit düşen 15 askeri de rahmetle andı. Ülkeyi yasa boğan PKK saldırısını kınayan Başkan Karaosmanoğlu, “Yüreğimiz yanıyor. Ateş hepimizin evine düştü. Ancak bunların hiçbiri Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ni yıldıramaz. Terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

 

SALDIRIYI KINADI
Başkan Karaosmanoğlu önceki gün iftarın ardından Kandıra köylerine konuk oldu. Köylülerle kahvede çay içen Başkan Karaosmanoğlu, Kadir Gecesini kutlayarak herkese hayırlar getirmesini diledi. Başkan´ın bu arada son derece üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Kısa süre sonra bunun nedeninin Şırnak ve Diyarbakır´daki terörist saldırı sonucu şehit düşen 15 kahraman olduğu anlaşıldı. Saldırıyı kınayan Başkan Karaosmanoğlu, “Böylesine anlamlı bir günde canlarını ve kanlarını bu vatan uğruna çekinmeden ortaya koyan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

YILDIRAMAZLAR
Türkiye´nin büyük bir devlet olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu hain saldırılar bizi asla yıldıramaz. Birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak tek yumruk olmalıyız. Şehit düşen askerlerimiz nedeniyle yüreğimiz yanıyor. Ateş hepimizin evine düştü. Ancak bunların hiçbiri Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ni yıldıramaz. Terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

ÖNCELİK SIRASINA GÖRE
Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi´nin Kandıra ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir´in çalışmalarını öncelik sırasına göre belirlediğini belirterek bu kapsamda tüm ilçelere hizmet götürdüklerini kaydetti. Başkan´a ziyaretleri sırasında AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan da eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!