Başkanın Darıca mesaisi

Karaosmanoğlu cumartesi gün boyu Darıcalılar´la birlikteydi

Haftanın en az bir gününü Gebze bölgesine ayıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçen cumartesi günü ise gün boyunca Darıca`daydı. Yine esnaf ziyaretleri yapan, düzenlenen toplantılara katılan Başkan Karaosmanoğlu, hem yapılan çalışmaları anlatma hem de vatandaşları dinleme imkanı buldu.

MECLİS ÜYELERİ VE PARTİLİLERLE

Ağırlıklı olarak İstasyon Caddesi, Osmangazi ve Emek Mahallesi`nde gerçekleştirilen programa, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, AK Parti Darıca Belde Başkanı Orhan Pala, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri de katıldı. Sabah kahvaltısını İstasyon Caddesi üzerindeki Çınar Park`ta esnafla birlikte yapan Başkan Karaosmanoğlu, burada vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

“BİR KERE YAPALIM, TAM YAPALIM”

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları özetleyen Başkan Karaosmanoğlu, Eskihisar feribot iskelesine giden ve adeta kördüğüm olan trafiği rahatlatmak için köprülü kavşak ihalesini tamamladıklarını, çalışmaların önümüzdeki ay başlayacağını, ayrıca başta Darıca olmak üzere Gebze`nin tüm sahilini baştan sona yenileyeceklerini söyledi. Karaosmanoğlu, “Biz işleri makyaj yapar gibi, derme çatma mantıkla, gösteriş için yapmayız. ‘Bir defa yapalım, tam yapalım, yaz boz tahtası olmasın. Biraz geç olsun ama temiz olsun` anlayışıyla hareket ederiz” dedi.

“ÖNCE ALT, SONRA ÜST YAPI”

Alt ve üst yapı çalışmalarına da büyük önem verdiklerini, ancak alt yapısın tamamlanmayan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmasını başlatmayacaklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, bu nedenle derelerin ıslahı çalışmalarına devam ettiklerini, eskimiş su borularını değiştirdiklerini, Palgaz`ın başlattığı çalışmaların ardından üst yapıdaki eksiklikleri gidereceklerini kaydetti. Karaosmanoğlu, “Sadece şehir merkezlerini değil, Kocaeli`nin tüm köylerini de yolsuz, susuz bırakmayacağız” şeklinde konuştu. Başkan ayrıca Dilovası`na yapılan dev çöp deponi alanı ve arıtma tesisi projeleri hakkında bilgi verdi.

ERZURUMLULAR`LA

Buradaki sohbetin ardından İstasyon Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu ve Karabacak, aynı cadde üzerindeki Erzurumlular Derneği`nde dernek yönetici ve üyeleriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra Çamlık Park`a geçen Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, burada ise kendilerini bekleyen kalabalıkla yine uzun bir süre sohbet etti. Osmangazi`de esnaf ziyaretleri, Emek Mahallesi`nde vatandaşla görüşmeler, Başkan Karaosmanoğlu`nun gün boyu devam eden temaslarının diğer alt başlıklarını oluşturdu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!