Başkanı duygulandıran plaket

Şehit Aileleri Derneği, Başkan Karaosmanoğlu´na katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Şehit Aileleri Derneği Kurucular Kurulu`nu makamında kabul etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu`na plaket takdim edildi.

“HER ZAMAN DESTEK VERİYORSUNUZ”
Heyet adına, şehit ve gazi ailelerinin sorunlarının çözümü için birlik ve beraberlik ortamının önemine değinen İhsan Duyar, Başkan Karaosmanoğlu`na dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi`nin kendilerine her zaman destek verdiğini ve bu destekten memnun olduklarını söyleyen Duyar, Başkan Karaosmanoğlu`na dernek adına plaket verdi.

“ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Bizler şehitlerimize ne kadar minnet duysak azdır. Çünkü bugün burada rahatça gezip dolaşabiliyorsak, al bayrağın altında özgürce yaşayabiliyorsak, şehitlerimiz sayesindedir. Şehit ve yakınlarımızla sıcak ilişkilerimiz artarak devam edecek” dedi. Ziyaret heyetinde, Duyar`ın yanı sıra, Engin Köse, Cemal Hüseyinoğlu, Hikmet Ergül ve Zaide Duyar yer aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!