Başkan´dan özürlülere tam destek

Özürlüler, ulaşım konusunda yaşadıkları sıkıntıyı anlatıp, yardım istediler

Kocaeli Büyükşehir Belediye tarafından Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Özürlüler Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret edip, çektikleri sıkıntılar konusunda yardım istedi. Başkan Karaosmanoğlu, göreve geldikleri günden beri özürlü insanların sorunlarını çözmek için çaba gösterdiklerini belirterek, “Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur” dedi.

MİNİBÜSÇÜLERDEN ŞİKAYETÇİLER
Yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret eden Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Celal Polat ve Kocaeli Sessizler Derneği Başkanı Nezihi Duman, özellikle toplu taşımacılık yapan sürücülerden şikayetçi oldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nun da hazır bulunduğu toplantıda, ulaşım konusunda ciddi sorunlar yaşadıklarını belirten meclis üyeleri, kendilerine verilen kartları bazı sürücülerin kabul etmediğini, bazılarının ise kendilerini duraktan almaya bile gerek görmediğini belirterek, dert yandı.

BAŞKAN´DAN YARDIM SÖZÜ
“Sizin sorununuz bizim sorumuzdur” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sorunların çözümü için her türlü imkanı seferber edeceklerini söyledi. Özellikle ulaşım konusunda sık sık şikayetler aldıklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, “Sizler bu toplumun bir parçasısınız. Size verilen hakları çiğneyenler, bunun cezasını çeker. Encümenimiz indirimli veya ücretsiz kartları geçersiz sayan, yolcuya kötü muamele yapan, duraktan yolcu almayan ve kural tanımayan sürücülere gerekli cezayı veriyor. Bu tür suçlar işleyen 16 toplu taşıma aracı belirli sürelerle trafikten men edildi. Bu cezalar keyfi cezalar değildir. Siz ve sizin gibi bazı haklar tanınan insanlara yapılan haksızlıkların cezasıdır. Her türlü şikayetleriniz değerlendirilecektir” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!