Başkandan Keremcem´e Körfez forması

Karaosmanoğlu genç şarkıcıya 41 numaralı Kocaelispor forması hediye etti. Genç kızların sevgilisi, yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Keremcem, Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Festivali 2006 kapsamında, fuar alanında muhteşem bir konser verdi.

Genç kızların sevgilisi, yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Keremcem, Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Festivali 2006 kapsamında, fuar alanında muhteşem bir konser verdi. Saat 22.30´da Güneş Sahnesi´nde sevenleriyle buluşan Keremcem´e gençler büyük ilgi gösterirken, konser alanında adım atacak yer kalmadı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan genç şarkıcı konser boyunca canlı performansıyla sevenlerini büyüledi.

BAŞKAN KONSERİ GENÇLERLE İZLEDİ
Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da gençlerin arasından izledi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra sahneye çıkarak Keremcem´e bir teşekkür plaketi ve 41 numaralı Kocaelispor forması hediye etti. Kocaelispor armalı 41 numaralı ve arkasında Keremcem yazalı formayı alan ünlü sanatçı, başkan Karaosmanoğlu´nun bu jesti karşısında hem şaşırdı, hem de sevindi.

BU YAZ BİRLİKTE EĞLENECEĞİZ
28 Mayıs tarihinde Kocaelispor tarihinde yeni bir sayfa açıp, Büyükşehir Belediyesi binası önünde 2 bin kişi ile kulübün anahtarını Başkan Karaosmanoğlu´na teslim eden Kocaelisporlu taraftarlar da başkanın Kocaelispor´a yaklaşımından dolayı oldukça mutlu oldu. Kocaelispor formasını alan yakışıklı oyuncu da “Böyle bir jest beklemiyordum. Tüm Kocaelispor camiasına teşekkür ederim” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!