Başkandan işçiye herkes bu çadırda

Başkan Karaosmanoğlu Ramazan`ın ikinci gününde orucunu vatandaşlarla Anıtpark`taki iftar çadırında açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Anıtpark´taki iftar çadırı ikinci günde de vatandaşlar tarafından doldu taştı. İftar saati olan 19.03´de yaklaşık 2 bin civarında Kocaelili, Antikkapı Restaurant tarafından hazırlanan yemeklerle iftar yaptı.  Çadırdaki ikinci gün iftarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve üst düzey yöneticiler de katıldı.

 

Başkan Karaosmanoğlu herkes gibi kuyruğa girerek yemeğini aldı ve vatandaşların yanına oturarak orucunu açtı. İftar sofrasında, Büyükşehir Belediye Başkanından işçisine, zengininden fakirine, öğrenciden siyasetçisine herkese yer buldu.

ORHAN MAHALLESİNDE
Yemeğin ardından Başkan Karaosmanoğlu bir süre daha çadırda kalarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak çadırdan ayrıldı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra  beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf olduğu halde Orhan Mahallesine geçti. Buradan SEKA Parkına kuş bakışı bakan Karaosmanoğlu Büyükşehir tarafından Orhan Mahallesinde yapılan projeleri anlatıp vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

“TARİHİ MİRASA SAHİP ÇIKMALIYIZ”
Kocaeli´nin önemli medeniyetlere başkentlik yaptığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Bu tarihi mirasa sahip çıkmalıyız. Orhan Mahallemizde 25 bin kişilik açık alan tiyatromuz var. Bunu Kültür Bakanlığımızla ortak çalışarak kentimize kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!