Başkandan iki “hayırlı olsun”

Karaosmanoğlu, görevlerine yeni atanan Jandarma Komutanı ve Defterdar ile görüştü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bugün ilimize yeni atanan iki isimle görüşme imkanı buldu.

İL JANDARMA KOMUTANI
Başkan Karaosmanoğlu ilk ziyaret için İl Jandarma Komutanlığı`na giderek, komuta görevine atanan Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yurdaer Erkol`u makamında ziyaret etti. “Hayırlı olsun” dileklerini sunan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak yaşadıkları dönüşüm ve değişim hakkında da özet bilgi verdi.

KOCAELİ DEFTERDARI
Başkan Karaosmanoğlu öğleden sonra ise makamında Kocaeli Defterdarlığı`na atanan Hasan Basri Yılmaz`ı kabul etti. Yılmaz ziyarete Vergi Dairesi Başkanlığı`na terfi eden eski Defterdar Şükrü Dilaver ile gelirken, Başkan Karaosmanoğlu konuklarına yeni görevlerinde başarılar diledi. Bu ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu da hazır bulundu.