Başkan´dan Gölcük´e tesis sözü

Geleneksel Rahvan At Yarışları´nı izleyen Karaosmanoğlu, yeni tesis yaptıracaklarını söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Saraylı Köyü`nde geleneksel hale getirilen 2. Altın Kemerli Rahvan At Yarışları için yeni tesis yapılacağını söyledi. Karaosmanoğlu, spora destek vererek, il genelinde sporu yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.

ZEVKLİ DAKİKALAR YAŞANDI
Saraylı Köyü 17 Ağustos At Yarışı Parkuru`nda Türkiye`nin çeşitli illerinden getirilen 120 atın mücadelesi, zevkli ve keyifli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Yarışlar öncesinde bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yarışlara gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu ise spor tesisi yönünden yıllardır ihmal edilen Gölcük için modern bir tesis yapacaklarını belirtti. Konuşmasında “Aşkın olduğu yerde meşk olur” atasözünü hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu “Atı bu kadar seven toplum olarak yılardır ihmal edilen bu tesisi gelecek yıl daha da keyifle izlenilen bir tesis haline getirmeye hazırım” dedi.

İLGİ BÜYÜKTÜ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş`in ev sahipliği yaptığı yarışları Kocaeli Vali Yardımcısı İdris Kurtkaya, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Değirmendere Belediye Başkanı Hasan Özer, Yazlık Belediye Başkanı Sebahattin Ersoy, Hisareyn Belediye Başkanı Sebahattin Şimşek, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi. Yapılan yarışmalar sonunda,

Dörtnal`da :
1. Engin Kesdoğan

Tozkoparan`da :
1.Mustafa Sertkaya, 2, Cemal Eşmes, 3.Oktay Şimşek

3`lü Taylarda:
1. Cengiz Cenk, 2. Halit Şanlı, 3. Muammer Avselen

4`lü Taylarda :
1.Mustafa Erbaş, 2.Şahap Gürsoy,3.Cemal Eşmes,4.Salim Ekinci

Deste:
1.Rüstem Genç, 2.Osman Köksal, 3.Murat Kölenoğlu, 4.Hacı Ali Solak

Küçük Orta :
1.Erdoğan Yıldız, 2.Erol Demircan, 3.Kemal Dönge, 4.Ayhan Karakuş

Büyük Orta :
1. Kasap Osman, 2.Mehmet Şeker, 3.Osman Sertaslan, 4.Yalçın Gürsoy

Başaltı:
1.Nalbant Erol, 2.Hacı Levent, 3.Yılmaz Korkmaz, 4.Tevfik Öztürk

Baş:
1.Ali Akyan, 2.Mehnet Sevinç, 3.Mustilli, 4.Recep Sözen,
derece aldılar.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!