Başkandan Gölcük´e özel ilgi

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Karaosmanoğlu, yatırımları da yakından inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün günün tamamını Gölcük´e ayırdı. Sabah saatlerinde ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla Kongre Sarayında kahvaltıda bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, belediyenin çalışmalarını anlattı. Başkan öğleden sonra ise yatırımları gezdi.

TÜM PARTİLERDEN KATILIM
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya ilgi yoğun oldu. AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Demir, CHP İlçe Başkanı Fahrettin Büyükoğlu, ANAVATAN İlçe Başkanı Nedim Adanur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ülcan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve ilçe yöneticisi Hayri Boz, belediye meclis üyeleri Levent Değirmenci, Servet Çapa ve Ömer Dursun, Gölcük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nizamettin Meteer, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, Gölcük Bakkallar ve Büfeler Odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Türengül, Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Mahmut Seslikaya ve İzmit Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim katıldı.

“HATIR GÖNÜL İLİŞKİSİYLE…”
İlk olarak toplantı hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay Gölcük´ün ekonomik ve siyasi konseyi ile bir araya geldiklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yerel yönetimlerde sen ben, hatır gönül ilişkisiyle ilerleme yapılamayacağını vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Geçmişte bu kent bunun sıkıntısını yaşadı. Fırsatlar ve imkanlar iyi değerlendirilmedi. Ancak bundan sonra böyle problemler olmayacak” dedi. İlçede biten, devam eden ve başlatılacak çok sayıda proje bulunduğunu kaydeden Karaosmanoğlu, daha sonra gelinen noktayı sıraladı:

“ALTYAPI TÜRKİYE´DE ÖRNEK”
“Kentimizde deniz ulaşımını başlattık. Sahillerimize yolcu bekleme salonları yaptık. 8 arıtma tesisimiz devrede. Artık Karamürsel´den bu bölgeye kadar hiçbir yerde denize kanalizasyon akmıyor. Kent için çok sayıda önemli projeye imza atıyoruz. Gölcük´ün kalkınması için el birliği ile çalışacağız. Gölcük alt yapısıyla Türkiye´ye örnek olacak nitelikte.”

PROJELERİ DE GEZDİ
Sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin çeşitli değerlendirmeler yapmasının ardından toplantı sona erdi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Başkan Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir´le birlikte çarşı içindeki esnafı gezerek sorunlarını dinledi. Başkan öğleden sonra ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sanat Galerisi, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası, Şirinköy Kalıcı Konutları Kültür Merkezi ile Kavaklı Sahili Projesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!