Başkandan esnafa moral gezisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Gebze içinde şehir turu yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftanın iki gününü Gebzede çalışarak geçiriyor. Bu çalışma programı sırasında Gebze sokaklarında dolaşıp, esnafla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, projeleri anlatıp, onlara moral veriyor.


 
ESNAFLA DERTLEŞİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, beraberindeki AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ile birlikte Gebze Halim Mahallesi Yeni Çarşı esnafını gezdi. Esnafla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze için hazırladıkları projeleri anlattı. Başkan Karaosmanoğlu, "Herkes rahat olsun. Kısa süre içinde Gebze adına yakışır bir yerleşim birimi olacaktır" dedi.
 
"GEBZE ÖNEMLİ"
Gebzenin Kocaeli için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, hazırladıkları projelerin yavaş yavaş uygulamaya konulduğunu belirterek, "Gebze bizim için kalbimiz gibi. Sanayinin gelişmesi ile belediyecilik hizmetleri yeterince şekillenememiş, çarpık yapılaşma kendini göstermiş. İzmit kent merkezi bizim için ne ise, Gebze o kadar önemli. Bu ilçemizi yaşanabilir bir yerleşim birimi haline getirmek en büyük hedefimiz. Kimse merak etmesin" şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!