Başkandan eğitime tam destek

Ulaşlı Nuri Bermek ilköğretim Okulu ek bina temel atma töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eğitimin en önemli konu olduğunu söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bermek tarafından Ulaşlı´da yaptırılan Nuri Bermek ilköğretim Okulu ek binasının temel atma törenine katıldı. Törene Başkan Karaosmanoğlu´nun yanı sıra Kocaeli Valisi  Erdal Ata, İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy, Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Elllibeş, Ulaşlı Belediye Başkanı Nihat Abiş ve Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş katıldı.

Temel atma töreni öncesinde bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek bu konuda üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirdiklerini söyledi.

EĞİTİMCİ BAŞKANDAN TEŞEKKÜR
Allah´ın ilk emrinin “oku” olduğunu, ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, bu yolda herkesin üzerine düşen görevler olduğunu belirtti. Her şeyi devletten bekleme döneminin çok gerilerde kaldığını, hayırseveler vatandaşların eğitime katkıda bulunması gerektiğini bildiren Karaosmanoğlu, “Ayhan Bermek ve ailesinin eğitime verdiği katkı gıpta edilmesi gereken bir davranış. Bu tüm hayırsever ve varlıklı ailelere örnek olmalı. Böyle bir okulu kentimize kazandırdığı için bir eğitimci olarak Ayhan abiye teşekkür ederim” dedi.

TEMEL ATILDI
Konuşmalar ve öğrencilerin gösterilerinin ardından okulun temeline ilk harç Vali Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve  İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy tarafından atıldı.

Depremden sonra 2000 yılında yapılan okulda, 8 derslikte, 300 öğrenci eğitim alıyor. Yeni yaptırılacak olan ek binada 8 derslik yer alacak ek binanın 2007–2008 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!