Başkan´dan Belsa muhtarlarına ziyaret

Muhtarları ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “İşbirliğimiz hizmete dönüşen çalışmalara hız ve kalite katıyor” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belsa Plaza´daki muhtarları ziyaret etti. Yerel yönetimlerde muhtarların son derece önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımızla sürekli iç içeyiz. Birlikte hareket ediyoruz. Bu işbirliği hizmete dönüşen çalışmalarımıza hız ve kalite katıyor” dedi.

BELSA´DAKİ MUHTARLAR
Başkan Karaosmanoğlu´nun muhtarları ziyaretine Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile meclis üyeleri de katıldı. Başkan Karaosmanoğlu muhtar ziyaretine Terzibayırı Muhtarı Cengiz Kurtuluş ile başladı. Daha sonra sırasıyla Çukurbağ Mahalle Muhtarı Mustafa Demirtaş, Hacı Hızır Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılıç, Karabaş Mahalle Muhtarı Nebiye Malkoç ile aynı zamanda Hacı Hasan Mahalle Muhtarı olan İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen ziyaret edildi.

EMOS İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI
Muhtarlar ziyarette özellikle Büyükşehir Belediyesi´nin kurduğu muhtarlık otomasyon sistemi (e-mos) için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. E-mosun vatandaşa verilen hizmeti hızlandırdığını ifade eden muhtarlar, ayrıca aralarındaki iletişime de büyük katkı sağladığını kaydetti.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, Belediye olarak hizmette verimliliği arttırmak için herkes ile işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi. Yerel yönetimlerde muhtarların önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler, vatandaşla aramızdaki ilk ve en önemli duraksınız. Birlikte hareket ediyoruz. Bu da hizmete dönüşen çalışmalarımıza hız ve kalite katıyor” dedi.

GENÇLERİ KUTLADI
Bu arada Başkan Karaosmanoğlu, Terzibayırı Mahalle Muhtarlığı´nı ziyareti sırasında mahallenin üç genciyle tanışma olanağı buldu. Faruk Samsa, Yunus Samsa ve Çağtadaş Kuttekin mahallelerinde kurdukları İzmit Buz Sporları Paten Kulübü çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yunus Samsa “Kulübümüz 2005 yılında kuruldu. Yaptığımız çalışmaları Kocaeli Büyükşehir ve Saraybahçe Belediyesi ile ortak yürütüyoruz. Geliştirdiğimiz projeleri AB gençlik programlarında Antalya´da düzenlenen 13 ülkenin katıldığı bir seminerde Belediyemizi ve kulübümüzü tanıtmanın mutluluğu içersindeyiz. Bu konuda Finlandiya Norveç İsveç İngiltere, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ile ortak çalışmalara başlayacağız” dedi. Başkan Karaosmanoğlu bu tür aktivitelerine her zaman destek verdiklerini belirterek, gençleri kutladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!